Dr. Dajnoki Krisztina
mobil: 30/269-57-98,
fax.: 52/508-365,
e-mail: dajnoki.krisztina@campusnet.hu
jelentkezési lap letöltése

Utazás és Szabadidő
Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár
A vásáron készült képek feltöltésre kerültek az Utazás és Szabadidő 2013 menüpont alatt található képgalériába.

A 2013. március 22. és 24. között több, mint 100 kiállító részvételével megrendezett XXIII. Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár a visszajelzések alapján egyértelműen nagy sikerrel zárult. Az ingyenes belépésnek, valamint a kapcsolódó rendezvényeknek, kísérő programoknak köszönhetően a látogatók száma egyértelmű növekedést mutatott a tavalyi évhez képest. és a legóvatosabb becsléssel is látogatók száma meghaladta a tízezer főt. Bízunk benne, hogy ez a növekvő tendencia a jövő évben nagyobb mértékű lesz!

A tavaszi debreceni utazási vásárokon hagyomány, hogy bizonyos régiók, országok díszvendégként mutatják be értékeiket a közönségnek. Idén az Észak-magyarországi Régió mutatta be turisztikai és kulturális értékeit a közönségnek. A vásárra kialakított akciós ajánlatok egyértelműen elnyerték az érdeklődők tetszését.

A péntek esti banketten került átadásra a 2008-ban alapított „Közönség díj”, melyet a kiállítás látogatói szavaztak meg a legszebb standnak. A díjat idén Észak-Magyarország kapta.

A vásár hivatalos kérdőívét kitöltő látogatók között 5 üdülési utalvány került kisorsolásra. A felajánlásokat 3 debreceni (ebből 1 a helyszínen is jelen volt), 1 hajdúszoboszlói, valamint 1 budapesti látogató nyerte meg.

Az I. Debreceni Bringa Kiállítás résztvevői is pozitívan nyilatkoztak az érdeklődőkről, a standok egyedi attrakciói (szimulátor, triski, fekvőkerékpár, triál bemutató) nagy sikert arattak.

A Baltazár Dezső térre szervezett „Helyi ízek, helyi értékek” vásása az időjárási körülmények miatt „Kézműves utca” néven a Kölcsey Központ előcsarnokába került áthelyezésre. A kiállítók rugalmasságának és a látogatói érdeklődésnek köszönhetően egy jó hangulatú vásárról számolhatunk be.

Találkozzunk jövőre, a XXIV. Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásáron!