Dr. Dajnoki Krisztina
mobil: 30/269-57-98,
fax.: 52/508-365,
e-mail: dajnoki.krisztina@campusnet.hu
jelentkezési lap letöltése

Egy kis ízelítő az I. Debreceni Bringa Kiállítás programjaiból…..
Próbáld ki a XXI. század legújabb fejlesztésű alkatrészét!
Érdekel a kerékpározás, és szeretnél látni és kipróbálni valami igazán különlegeset? Gondoltad volna, hogy egy kerékpáron is lehet ELEKTROMOS VÁLTÓRENDSZER? Bowdenek nélkül, teljesen automata beállítással, sokkal gyorsabb és precízebb váltással, mint az a hagyományos váltókkal valaha is lehetséges volt! Az utóbbi tíz év egyik legnagyobb fejlesztési projetkjének eredményét Te is kipróbálhatod a Jóbringa.hu Kerékpárszaküzlet standjánál. NE HAGYD KI ezt a lehetőséget, mert Magyarországon mindössze 1 db kerékpár van jelenleg, amin Te is kipróbálhatod a XXI. század legfuturisztikusabb kerékpáralkatrészét.
Bringával 150 cm magasra – ugrató nélkül!
A hétvégére Debrecenbe érkezik a Magyar Köztársaság 10x-es bajnoka, Hegedűs László triálos, aki elképesztő ugrásokkal és egy mindenki számára lebilincselő 20 perces bemutatóval készül elkápráztatni a debrecenieket. Hege – ahogy a sportágban ismerik egy helyből akár másfél métereses magasságba is képes felugrani, és 2-3 méter magasban is láthatjuk majd, ahogy 10 cm-es gerendákon gurul megdöbbentő magabiztossággal! HA egy izgalmas családi programra vágynak, ami a kicsiknek és nagyoknak is maradandó élményt nyújt, mindenképp legyen ott ezen az országosan is ritkán látható bemutatón! Hege természetesen a Show után mindenik szeretettel vár a Jóbringa.hu Kerékpárüzlet standjánál, és megpróbál válaszolni minden érdeklődő kérdésére.

A Máthé Kerékpárnál egy olyan számítógépes motorkerékpár szimulátort lehet kipróbálni - természetesen ingyenesen - melyre ráülve, egyből egy igazi motoron érezhetjük magunkat. A kezelőszervek - mint a fék, gáz, kormány - mind-mind akár egy igazi motoron. A képernyőn megjelenő, igényes grafikájú virtuális városban közlekedve, nagyon élethű baleseti szituációkat generál a számítógép, méghozzá oly módon, hogy érzékeli a "motorkerékpár-vezető" közlekedési stílusát. A számtalan útvonal lehetőség bejárása után, a számítógép kiértékeli a vezetésünk erősségeit és gyengeségeit, oly részletességgel, hogy még azt is kijelzi, hogy az adott szituációban milyen erősen nyomtuk a fékpedált, húztuk a gázt, stb. A program lényege és célja tehát az, hogy "játszva" készüljünk fel a valós közlekedés veszélyeire. Külön érdekesség, hogy a szimulátor úgy van kialakítva, hogy az egészen kis gyerekektől a felnőttekig mindenki boldogulhat vele, hisz egy mozdulattal át lehet váltani a rendszert automata váltóssá, ami így már alig különbözik egy kerékpártól!

A budapesti „Annyira Más Bringabolt” nem a megszokott kerékpárokat hanem „annyira más” kínálatát mutatja be a debreceni Bringa Kiállításon. Mit jelent ez? Standjukon egyrészt különféle pedelec bringákat, azaz elektromos kerékpárokat állítanak ki, melyek a kerékpározás szabadságát adják, akár erőlködés vagy izzadás nélkül. Ezekkel a "beépített erőművel" rendelkező bringákkal könnyedén tehet meg hosszabb távokat, lazán tekerhet fel az emelkedőkre, együtt bringázhat edzettebbekkel, sőt akár le is hagyhatja őket! Másik különlegességük a fekvőkerékpárok, másnéven rekumbensek, melyekkel egy fotel kényelmével kerékpározhat a megszokottnál gyorsabban. Ráadásul most a fekvőkerékpárokat nem csak megnézhetik, hanem ki is próbálhatják a kiállítás látogatói, így a stabil edzőgörgőkön átélhetik ezt az „annyira más” kerékpározási élményt!

A Pótkerék Kerékpárszaküzlet különleges attrakciója a Triski, ami tulajdonképpen egy háromkerekű roller, eddig nem tapasztalt élményekkel. A Triski házasságot kötött a síeléssel, a görkorcsolyával és a gördeszkával. Éppen olyan mintha szárazföldön síelne. Fitness szempontból is kiváló eszköz, mivel az egész testet igénybe veszi használatához! A Triski nagy szilárdságú alumínium ötvözetből készül, ami kellő merevséget biztosít használatához. Szállítása meglehetősen egyszerű és praktikus.