Dr. Dajnoki Krisztina
mobil: 30/269-57-98,
fax.: 52/508-365,
e-mail: dajnoki.krisztina@campusnet.hu
jelentkezési lap letöltése

Fellépők
Estella Hastánc Stúdió
A fellépések időpontjai (Kölcsey Központ Nagyterem színpada):
2014. március 15. 16.30
2014. március 16. 13.30
14 éve működik Debrecenben qz Estella Hastánc Stúdió és virágkarneválok, fesztiválok, jótékonysági estek, bemutatók állandó résztvevői.

Eddig 15 hastáncfesztivált mutattak be külföldi sztárok részvételével. Országos és nemzetközi versenyeken nagy sikereket érnek el. Hosszú lenne felsorolni az elért eredményeket, Csak a legutóbbi évben az országos versenyen 30 díjból 24 díjat nyertek el a stúdió táncosai. Nagyon sok tanítvány táncol külföldön.
A Stúdió többször megkapta meg a „legeredményesebb tánciskola” kitüntetést.
Estella HÁROMSZOR nyerte el az év Legjobb hastánc tanára címet.

2009-ben Kairóban mestertanári oklevelet kapott, azóta Kairói hastánc világbajnokság óraadó tanár.

Fogadják szeretettel és tapssal az Estella hastánc stúdió műsorát
POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET
KELEBEK TÁNCISKOLA
A fellépések időpontjai (Kölcsey Központ Nagyterem színpada):
2014. március 14. 16.30 (péntek)
2014. március 15. 14.00 (szombat)
Tánciskolánk 34 éve működik Debrecenben, a Kelebek nevet, (e török eredetű szó pillangót jelent) 9 évvel ezelőtt vettük fel. 2013. őszétől egyesületté alakultunk át (Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület - Kelebek Tánciskola). Iskolánkban a gyermekek már 4 éves kortól tanulhatnak. Óvodások és iskolások részére Klasszikus Balett, Modern Tánc és Formációs Divattánc, Hip-Hop, Művészi Torna oktatás folyik.

A felnőtt hölgyeknek a következő alakformáló, kondicionáló és kikapcsolódási lehetőségeket ajánljuk: Fitness Tánc hagyományos táncokkal, a közkedvelt Hastánc valamint a legújabb divatba hozott HYPNESS DANCE(TM) Fitness tánc. Tánciskolánkban 2014. januártól egy új táncstílussal is megismerkedhet a 15-25 éves korosztály (Lyric Modern Divattánc). Párok részére Társastánc kurzusokat indítunk. Az órákat felsőfokú pedagógus végzettséggel is rendelkező, gyakorlott és képzett tánctanárok, edzők vezetik. Tanítványaink a tanév során különféle rendezvényeken lépnek fel és táncversenyeken vesznek részt.

Kellemes légkörben fogadjuk a hozzánk járó tanítványokat és kísérőiket. Táncóráink tükrös teremben zajlanak. Vendégeink, tanítványaink részére külön társalgót és külön, saját öltözőt biztosítunk. A táncórák a szülők számára nyilvánosak, tehát nem zárt ajtók mögött zajlanak. A táncteremhez kapcsolódó társalkodóban a szülők kényelmesen végignézhetik az órákat, így figyelemmel tudják kísérni gyermekük fejlődését.

Ha mozogni vágysz és szeretnél egy jó társaság tagja lenni, ha szeretnél jó zenékre kikapcsolódni, akkor Téged is szeretettel várunk Tánciskolánkba!

CÍMÜNK: POZITÍV CENTRUM TE-KELEBEK TÁNCISKOLA
DEBRECEN, DOMB utca 1. II.emelet
Részleteket, órarendet weboldalunkon olvashatsz!
Tánciskola Debrecen - Feeling Táncstúdió
A fellépés időpontja (Kölcsey Központ Nagyterem színpada):
2014. március 15. 11.00
Az egyesület már 11 éve működik Debrecenben és tanít táncra bárkit a legfiatalabbaktól az idősebbekig, aki úgy érzi, hogy szeretne mozogni és valami különlegesben részt venni.

A tánciskola Debrecen városában a Kossuth és a Burgundia utcák sarkán található, egy régi orvosi rendelő épületében, amelyet a város önkormányzata adott az egyesületnek annak felújításáért cserébe. Így a Feeling teljesen új tánctermében várja régi és új tanulóit.

A tánciskolának több célja is van a táncoktatással – egyrészt természetesen az, hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsa minden tanulójának és megtanítsa őket bátran, magabiztosan és kreatívan mozogni a zenére.

Emellett az is célja az egyesületnek, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket – a több mint egy évtizedes felállás alatt számtalan példa adódott már arra, mennyire össze tudnak kovácsolódni a csoportok, azok az emberek, akik ezt a felszabadult tevékenységet együtt végzik. A táncórák, a fellépések, a táborozások során igazi barátságok köttetnek, családias légkör alakul ki, valódi csapatépítésben lehet része a tanulóknak.

Mazsorett és társastánc egy helyen Az iskola tanulóinak a mazsorett mellett még számos táncstílus elsajátítására nyílik lehetőségük – ezek közé tartozik a szamba, a rumba, a jive, a csacsacsa, a pasodoble, illetve az angolkeringő, a tangó, a bécsi keringő, a slow fox és a quickstep.

A legfontosabb természetesen maga a mazsorett, amelyet csupa képesített, rutinos oktató tanít, s amelyhez egész Európában egyedülálló módon egy saját gyártású strucctollas eszközt is felhasználnak a Feelingnél. Ez és persze maga a stílus teszi az iskolát egyedivé.

Az iskolában már egészen 3 éve kortól folyik az oktatás, ekkortól igyekeznek a balett alapján átadni a legfontosabb alapokat a gyerekek számára, kialakítani bennük a megfelelő hozzáállást és mozgáskultúrát.

Az egyesült csoportjai évente több tucat fellépésen vesznek részt – fesztiválokon, bálokon, iskolai rendezvényeken mutatják be tudásukat. A tánciskola Debrecen városán kívül, szerte az országban, sőt, külföldön is rendszeresen bemutatja, milyen tudásra tettek szert tanuló
Zumba Fitness bemutató - Magyar Adrival
Magyar Adri és csoportjának bemutatóját láthatod
a Kölcsey Központ Nagyterem színpadán:

2014. március 16. 15.00
Vérpezsdítő latin ritmusokra épül a Zumba Fitness program, melynek célja, hogy könnyen követhető táncmozdulatokkal, élvezetesen veszd el a kalóriákat.

http://adriennmagyar.zumba.com