Dr. Dajnoki Krisztina
mobil: 30/269-57-98,
fax.: 52/508-365,
e-mail: dajnoki.krisztina@campusnet.hu
jelentkezési lap letöltése

Fellépők
Kelebek Tánciskola-Pozitív Centrum Egészséges Életmód és Oktató Központ Kft
Tánciskolánk 33 éve működik Debrecenben, a Kelebek nevet, (e török eredetű szó pillangót jelent ) 8 évvel ezelőtt vettük fel. Iskolánkban a gyermekek már 4 éves kortól tanulhatnak. Óvodások és iskolások részére Balett, Művészi torna, Modern tánc, Hip-Hop oktatás folyik.

A felnőtt hölgyeknek a következő alakformáló és kondícionáló lehetőségeket ajánljuk: Fitt tánc hagyományos táncokkal, Hastánc és Latin Fitness tánc. Párok részére Társastánc kurzusokat indítunk. Az órákat gyakorlott és képesítéssel rendelkező tánctanárok vezetik. Tanítványaink különféle rendezvényeken, versenyeken lépnek fel. Legutóbb a Klauzál Kupa Országos Táncversenyen egy ezüst és egy bronz helyezéssel tértek haza táncosaink. Csoportjainkba a jelentkezés folyamatos. Ha szeretnél te is egy győztes csapatban táncolni, akkor jelentkezz!

Oktató Központunkban a tánc, torna tanfolyamok mellett különböző szakmai képzésekre is jelentkezhetnek. Államilag hivatalos szakmát adó felnőttképzéseink: Táncoktató (több szakirányban), Sportoktató (több szakirányban), Életmód tanácsadó, Kommunikáció tréner, Drámapedagógus, Népművészet oktató, Fotóriporter-Újságíró, Rendezvényszervező.

Debrecen, Domb u. 1. II. emelet
web: www.pozitivcentrum.ewk.hu, www.kelebektanciskola.ewk.hu
A műsorban fellépő csoportjaink: Iskolás Modern tánc és Hip-hop csoport
A Kelebek Tánciskola fellépésének időpontja:
március 22. 16.00 és március 24. 14.30
FEELING FANTASY tánccsoport
„A Feeling-Fantasy Táncstúdió
idén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját. Eddigi sikereiket is bizonyítja, hogy az elmúlt években; Olaszország, Portugália, Törökország, Svájc, Németország, Lengyelország, Belgium, Románia, Franciaország és Spanyolország is élvezhette a csoportjaink bemutatóit.
Évente több alkalommal is vendégszerepelnek külföldön, Magyarországról az egyik legtöbbet utazó, külföldi karneválokon-fesztiválokon részvevő csoport.
A csapa állandó résztvevője a Debreceni Virágkarneválnak, amelyen immár második éve a hazai csapatok közül a legjobbnak bizonyuló művészeti együttesként, második helyezést értek el. Számos városi, megyei, országos nagyrendezvényt színesítenek műsorszámaikkal. A 2011-ben például vendégei voltak a Nizzai Virágkarneválnak és a Mentoni Citrus karneválnak.
Megismerhették Monacot, Monte Carlot is, Torinóban és Milánóban is vendégszerepeltek. Erdélyi kapcsolataik által számtalan alkalommal szerepelnek Székélyföldön is 2009 óta az eruópai szinten is híres és egyedülálló tollas produkciójukat is megismerhette a közönség amely már védjegyünkké vált, és azóta számos ország városában nagy sikert aratott az elmúlt évek turnéi alatt.
Már idén januárban Spanyolországban Vitórióban vonultak fel valamint Olaszországban Firenzében és Pisaban is jártak. Több alkalommal csodálhatták meg Párizst is. A stúdióban már egyedülállóan 3 éve kortól lehetőség nyílik a mazsorett elsajátítására, továbbá számtalan korosztálynak, több stílusban is ( társastánc, formációstánc, showtánc és mazsorett csoportokban) elérhető , a különféle Latin-amerikai és nemzetek táncainak megismerése, maradandó élményeket szerezni.
Minden évben számtalan jótékonysági bálon és rendezvényen vannak jelen, valamint saját gyűjtést (ruhák, könyvek, élelmiszer, játékok) is szerveznekmár évek óta rászorulók részére. A Stúdióban nagycsaládos és hátrányos helyzetű gyermek is táncolnak, akiknek térítésmentesen biztosítják az oktatást.Jövőbeni terveik közt még több európai ország és város fesztiválján való részvétel szerepel, és még több fiatal tehetségnek elérhetővé tenni a táncot, mint sportot és művészeti ágat. „A csoport művészeti vezetői: Takács-Pántya Barbara és Dér István
Feeling Fantasy Tánciskola fellépésének időpontja: március 23. 11.30
Szafari Játékpark
Elérhetőség: Juhász János (30/9252-704) www.szafarijatekpark.hu
Black Time tánciskola
A Black Time tánciskola növendékei az évek során számtalan hazai és külföldi versenyt nyertek. Láthatóak voltak a "Csillag Születik" című műsor 2007-es évadában,valamint számtalan fellépésen és divat shown.-Árkád divatbemutató,COSMOPOLITAN divatshow. Hartmann Gábor a Black Time alapítója, aki a 2012-es "Csillag Születikből" jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja és koreográfusa. A Hajdúböszörményi Black Time tánciskola vezetője és koreográfusa Elek László.
Black Time Tánciskola fellépésének időpontja: március 23. 15.30